tisdag 28 september 2010

Tisdag, Dag 29 (tror jag)

Ingen träning igår, det var skönt att vila lite, och ganska mycket motstånd mot att träna idag, men jag åkte ändå, vilket var bra för det var skönt. Och så gillar jag inte att ge efter när det är bestämt redan att jag skulle träna idag. Passade på att köpa slangar till min Mountainbike, så jag kan fixa ev punktering när jag ska cykla till jobbet imorgon!

Jo, just det ja, jag vann en väska för tips man kunde lämna på iTrims facebooksida, om vardagsmotion. Så jag hämtade ut den i Täby idag. Nu saknar jag kanske inte väskor (vi har en hel garderob....) men det är kul att ha en väska för "mitt" gym.

Kväll: Har packat fram alla cykelkläder, och pumpat och oljat cykeln. Och tittat på kartan. Så imorgon är det till att börja göra upp en bra rutt. Hoppas att det inte blir snorkallt... God natt!

1 kommentar:

  1. Hej Ulf!

    Vad roligt att läsa om din viktnedgång! Jag hittade hit via någon länk som jag nu såklart tappat bort. Såg att du var en av de som vann en väska också, vad roligt, då har vi "pratats vid" tidigare :)

    Jag tycker att din blogg är jättebra och skulle gärna vilja länka till den ifrån Itrims hemsida så fler får läsa och bli peppade.

    Hör gärna av dig till mig och säg om det är ok, du kan väl hojta på Facebook i sådana fall.
    Ha en fin kväll!

    /Julia Itrim Sverige

    SvaraRadera