onsdag 15 september 2010

Dag 16, Onsdag..

Funkar bra fortfarande, ute hos kund och utbildar. Finns flera här som kör ett liknande program som iTrim, men det heter Xtravaganza. Det är tydligen också en stor framgång, men jag har inte lyckats hitta vad som skiljer ännu. Och det tänker jag inte lägga så mycket energi på heller, för det verkar dumt att prova flera modeller samtidigt. Kanske nåt för forskarna att jämföra med... :)

Heja alla andra, det är kul att vara på gång, eller hur!

3 kommentarer:

  1. Hej min älskade underbara sambo! Du är så himla duktig och jag är så stolt över dig! Men du är ju så, påbörjar du något så ser du till att slutföra det, med flaggan i topp!

    Älskar dig!

    SvaraRadera
  2. Hej Uffe!
    Stort Grattis till dina -10. Kommer att följa dej och din "resa" här i din blogg. Själv har jag varit med sen början av maj och minskat 22 kilo på 18 veckor. Jag är så glad att jag hittade Itrim. Är mycket gladare, trevligare och mera positiv/tacksam.
    LYCKA TILL UFFE!!
    /Kristina

    SvaraRadera
  3. Hej på er, kul att ni läser mina inlägg!! Jag vet inte om jag är så mycket trevligare ännu (inte idag iallafall) men jo kanske, för jag mår bättre och är nog gladare med mindre barlast.

    Lycka till själv Kristina, jag är också glad att jag hittade iTrim, det är en nystart som känns seriös och bra.

    SvaraRadera