onsdag 3 november 2010

Mer än 25 kg viktminskning!!

En milstolpe avklarad! Invägning innan gruppträffen idag, och kunde konstatera att jag har nått fram till ett delmål, och har bara 1,5 kg kvar till nästa...som är att komma under 100 kg..ehum, det blir kanske enkel matematik att komma fram till att startvikten var 126,9 kr då (vilket jag hittills inte skrivit om, för det var nog för jobbigt att skriva helt enkelt. Enklare nu när det inte är verkligheten längre). Fy vad skönt! Och så himla roligt.

Det var en bra gruppträff idag också, där vi pratade om träning och motion, och det är helt klart viktigt att fokusera på att få in vardagsmotion som en vana, det är det som kommer att vara avgörande för framtiden. Även om jag råkar gilla träning väldigt mycket, så är det ändå vardagsmotionen som man inte får glömma.

Det kan ju ganska ofta vara så att det är svårt att få till "seriös" träning, ibland för att det är mycket annat (familj, vänner, läsa mm), eller om man tom har tränat för mycket. Har en känsla av att jag tränade för mycket förra gången jag var i farten, då vi cyklade vätternrundan och gjorde klassikern året runt. Så vardagsmotion är ett bra svar, se till att få in det, så blir det nog bra med resten också.

2 kommentarer:

  1. Men oj! GRATTIS!! Vilken prestation!!

    Jätteroligt att du kommit så långt!

    Heja heja!
    Mvh Lisa-Marie

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa-Marie, tack så väldigt mycket! Hoppas du klarar dig från förkylning mm inför Indienresan nu. Se till att ni har roligt, Mvh Uffe

    SvaraRadera